Bij Búni gaan we samen met jou aan de slag om het ideale interieur voor jouw concept te realiseren. Met onze persoonlijke aanpak en eerlijk advies leveren we interieuroplossingen voor verschillende sectoren

home1-insta1
home1-insta2
home1-insta3
home1-insta4
home1-insta5

Beverensestraat 33
8850 Ardooie
België

Choclo is een restaurant gelegen in het bruisende Kortrijk en behoort tot dezelfde restaurantgroep als Nude en Spicy Lemon.

De eigenaars waren al druk bezig met het uitzoeken van meubilair voor hun splinternieuwe vestiging, Choclo. Zodra we op de hoogte waren, ging Búni meteen aan de slag om de mogelijkheden te verkennen. De klant had een duidelijke visie en zocht naar meubels die zich onderscheidden op het gebied van interieurontwerp. Ze wilden dat elk element, van meubels tot gordijnen en servies, de nieuwsgierigheid van hun gasten zou wekken.

 

We hebben een uitgebreide presentatie samengesteld met maar liefst veertig verschillende mogelijkheden. Daaruit heeft de klant een aantal selecties gemaakt en vervolgens zijn ze samen met hun interieurarchitect naar onze showroom gekomen.

 

Nadat de stoelen werden gekozen, bepaalden we de perfecte houtkleur met een bekleding die een natuurlijke jute-uitstraling had. Ook kozen we de banken uit, waarbij de klant specifieke kleuren en linnen materialen in gedachten had. Hoewel de oorspronkelijke keuzes niet geschikt bleken voor intensief gebruik, vonden we een alternatief dat naadloos paste binnen het Choclo-concept.

 

Daarnaast kwam ook het buitengedeelte ter sprake. Hoewel de wabi sabi-stijl werd overwogen, kozen we uiteindelijk voor een charmante zuiderse stijl met stoelen van massief teakhout. We hebben een ruime familietafel en een bank gecreëerd, waarbij speelse stoeltjes met kleine terracotta metalen tafels werden gecombineerd. Het bestaande buitenkoertje werd getransformeerd tot een knusse binnentuin.