Bij Búni gaan we samen met jou aan de slag om het ideale interieur voor jouw concept te realiseren. Met onze persoonlijke aanpak en eerlijk advies leveren we interieuroplossingen voor verschillende sectoren

home1-insta1
home1-insta2
home1-insta3
home1-insta4
home1-insta5

Beverensestraat 33
8850 Ardooie
België

Over ons

Wie zijn we?

Búni is een West-Vlaams familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in B2B-interieur op maat. Eens bekend als Eurochair, hebben we onszelf opnieuw uitgevonden en zijn we getransformeerd tot Búni. Deze naam betekent ‘iets unieks’ in het Japans. Het symboliseert de unieke, persoonlijke aanpak bij ieder dat we bij iedere klant hanteren. De B in Búni vertegenwoordigt de familienaam, Behaegel, en de Belgische roots. 

Wat Búni bijzonder maakt, is dat het een echt familiebedrijf is. In 2023 namen de zussen Ann-Sophie en Geraldine het roer over van hun vader, Geert Behaegel. Met meer dan 30 jaar ervaring streeft Búni ernaar om aan de diverse behoeften van verschillende sectoren te voldoen, zoals horeca, zorginstellingen en meer.

Ann-Sophie & Geraldine-20
Ann-Sophie & Geraldine Behaegel
Waarom BÚNI kiezen

Hoogwaardig vakmanschap met persoonlijke service

Naast het aanbieden van een breed scala aan meubels, geloven we in een persoonlijke aanpak. We begeleiden je van begin tot eind en kunnen zelfs advies geven over het interieurontwerp. Ons team werkt samen met de klant om ervoor te zorgen dat de visie van de klant als de architectuur van de ruimte worden geïntegreerd.

Niets is ons te veel. We zijn bereid om met de klant mee te denken door op zoek te gaan naar de perfecte invulling voor hun concept. Bij Búni combineren we hoogwaardig vakmanschap, persoonlijke service en het vermogen om mee te denken met de klant.

Let’s work together

Maak jouw afspraak

We nodigen je graag uit om een afspraak te maken in onze showroom en samen de mogelijkheden te ontdekken.