Bij Búni gaan we samen met jou aan de slag om het ideale interieur voor jouw concept te realiseren. Met onze persoonlijke aanpak en eerlijk advies leveren we interieuroplossingen voor verschillende sectoren

home1-insta1
home1-insta2
home1-insta3
home1-insta4
home1-insta5

Beverensestraat 33
8850 Ardooie
België

Eurochair Projects wordt Búni en Verhuist

"Unieke interieurbelevingen creëren met persoonlijke aanpak"

Er waait een frisse wind door Eurochair Projects. Ann-Sophie en Geraldine Behaegel nemen de zaak van hun vader Geert over. Zij zorgen niet alleen voor verjonging, maar dopen het bedrijf ook om tot Búni en kochten recent een nieuw pand in Hooglede. Vanaf halfweg 2024 wordt dat de nieuwe thuis voor de aanbieder van kwalitatieve interieuroplossingen binnen het middensegment van de horeca en projectenmarkt.

Eurochair Projects startte lang geleden als toeleverancier van stoelen en tafels naar de horeca-, project- en zorgsector. “Vandaag zijn wij geëvolueerd naar een projectgerichte partner die hoogwaardige interieuroplossingen biedt voor hippe horecazaken, hotels en woonzorgcentra.Het meubilairassortiment is gaandeweg enorm uitgebreid, waarbij we onder meer heel sterk inzetten op de op maat en in huis gemaakte zitbanken. Daarbij dragen we het streven naar vakmanschap en toewijding hoog in het vaandel.” Als oudste van 4 kinderen stapte Ann-Sophie 15 jaar geleden in de zaak van haar vader om zich vooral te focussen op haar passie voor sales en interieuradvies. In 2022 kreeg zij versterking van haar jongere zus Geraldine, die zich richt op de marketingactiviteiten en het dagelijks beleid. “Vader Geert is intussen met pensioen, maar het is een voorrecht dat wij nog altijd op zijn advies kunnen rekenen”, verklaart Geraldine. 

Klanten kunnen bij Búni terecht voor alle noodzakelijke indoor en outdoor meubilair. “Wij werken samen met verschillende producenten, maar de behoefte van de klant staat absoluut centraal. Op basis van wat de klant voor ogen heeft, gaan wij op zoek naar de meest passende producten. De focus ligt dus niet langer op het pure leveren van meubilair, maar op de creatie van unieke interieurbelevingen. Búni is trouwens Japans voor ‘iets unieks’.”

"Mits wat wijzigingen beschikt dit pand over alle troeven om tot onze nieuwe heimat uit te groeien."

Ann-Sophie en Geraldine Behaegel

Nieuwe showroom

Omdat het huidige pand in Ardooie niet meer aan de behoeften van een moderne onderneming voldoet, waren de zussen al een tijdje op zoek naar een nieuwe locatie. Die vonden ze heel recent in een pand in Hooglede, vlak over de grens met Roeselare. “Het gebouw is nog vrij jong. Mits wat wijzigingen, zoals het creëren van een mooie showroom en het aanpassen van het atelier, beschikt dit pand over alle troeven om tot onze nieuwe heimat uit te groeien. In het ideale geval kunnen wij er halfweg 2024 onze intrek nemen. Het hele team is enthousiast om mee te schrijven aan het vervolg van ons verhaal. Wij willen de horeca, de projectmarkt, de zorginstellingen en de gemeenten vanuit een sterke klantgerichtheid blijven bedienen met een persoonlijke service”, besluiten Ann-Sophie en Geraldine Behaegel.