Bij Búni gaan we samen met jou aan de slag om het ideale interieur voor jouw concept te realiseren. Met onze persoonlijke aanpak en eerlijk advies leveren we interieuroplossingen voor verschillende sectoren

home1-insta1
home1-insta2
home1-insta3
home1-insta4
home1-insta5

Beverensestraat 33
8850 Ardooie
België

Hotel Rosa krijgt vrouwelijke look

🎉 Trots delen wij mee dat we zijn opgenomen in de 20e editie van Sterck West-Vlaanderen! 🌟 Ann-Sophie heeft samen met het gerenommeerde architectenbureau 5 AM het prachtige Hotel Rosa in Oostende mogen inrichten. 🏨 Lees hieronder het volledige artikel en ontdek hoe we samen een unieke en stijlvolle ervaring hebben gecreëerd! ✨ #SterckWestVlaanderen #HotelRosaOostende #InterieurDesign

 

GEMAACKT – Búni by Eurochair

Voor Hotel Rosa, de nieuwste aanwinst van de Flow Hospitality Group, verzorgde Búni by Eurochair de stoelen, tafels en op maat gemaakte zitbanken voor de receptie, de bar en lounge, de patio, de ontbijtzaal én alle kamers. “Onze producten en diensten moeten het verhaal van het hotel optimaal ondersteunen.”

De Flow Hospitality Group telt negen hotels, waar – van er verschillende in Oostende gevestigd zijn.

Een tijdje geleden kocht de groep Hotel Imperial op en doopte het gebouw via een totaalrenovatie om tot Hotel Rosa. “Nadat we eerder al het vertrouwen kregen voor andere projecten van deze groep, gingen we nu samen met hen en architect 5am (uit Antwerpen en Brugge) aan de slag om het hotel volledig in een nieuwe stijl aan te kleden”, vertelt Ann-Sophie Behaegel.

Behoud van materialen

De bouwheer liet het gebouw volledig strippen, maar behield zoveel mogelijk de originele materialen. ROSA is een hotel – concept dat een bestaand hotel een nieuwe invulling geeft. Ze behouden wat goed is, met res – pect voor de geschiedenis van het gebouw, en voegen er een modern laagje aan toe. Zo kre – gen de originele vloeren en trappen een grondige opfris – beurt. Een gelijkaardig proces speelde zich af in de 60 kamers.

“Een andere vraag was om zoveel mogelijk met ronde materialen te werken, omdat die het vrouwelijke karakter (‘Hotel Rosa’) extra beklemto – nen. Die ronde vorm weerspie – gelt zich onder meer in de losse meubels, zoals de poef, de tafel, de zetel en de nachttafeltjes die je op elke kamer vindt. Ook in de patio en de ontbijtruimte vind je die ronde vormen in de stoelen terug. We fabriceer – den zelfs akoestische panelen in dezelfde stoffen als de zit – banken en de meubels. Nog op verzoek van de bouwheer, zijn de zittingen van de stoelen en de zitbanken volledig gemaakt uit gerecycleerde materialen. Die zitbanken kunnen we mil – limeterprecies op maat fabri – ceren in ons eigen atelier. Ook de levering en de plaatsing van alle meubilair in de juiste ruim – tes, gebeurt door onze eigen mensen”, vervolgt Ann-Sophie.

Búni by Eurochair kreeg het ver – trouwen van Flow Hospitality Group onder meer omwille van de nagenoeg eindeloze mogelijkheden voor de bekle – ding van de producten.

“Kijk, elk gebouw vertelt zijn eigen verhaal. Onze baseline ‘furnishing your story’ geeft perfect onze missie weer: met onze producten wil – len we de identiteit van een pand maximaal uitdragen. Op die manier creëren we tel – kens een heel aparte ‘look & feel’. Daarbij is geen uitdaging ons te veel. Zo maakten we voor de onthaalruimte een zitbank in banaanvorm, zodat die naad – loos aansluit bij de ronde muur. Op het vlak van bekleding is dat geen sinecure, maar zulke projecten gaan onze mensen met de glimlach aan.” Info

Búni by Eurochair verzorgt het los meubilair voor de inrichting van gebouwen zoals hotels, woonzorgcentra, kantoren, stadsdiensten, jeugdherbergen, studentenkamers, kerken en andere col – lectieve panden. Ann-Sophie en Geraldine Behaegel namen de zaak dit jaar over van hun vader.

Búni by Eurochair
Beverensestraat 33
8850 Ardooie – België

T. 051 48 09 70

info@buni.be
www.buni.be

Nog enkele sfeerbeelden: