Bij Búni gaan we samen met jou aan de slag om het ideale interieur voor jouw concept te realiseren. Met onze persoonlijke aanpak en eerlijk advies leveren we interieuroplossingen voor verschillende sectoren

home1-insta1
home1-insta2
home1-insta3
home1-insta4
home1-insta5

Beverensestraat 33
8850 Ardooie
België

We hebben goed nieuws! Búni is verhuisd naar een nieuwe locatie! Vanaf nu vind je ons in de Stoomtuigstraat 12 in Hooglede. Na jarenlang gevestigd te zijn in de Beverensestraat in Ardooie, hebben we de overstap gemaakt naar een locatie die beter past bij het moderne imago van Búni en de recente transformatie van Eurochair Projects naar Búni.

Ons nieuwe pand, dat voorheen een drukkerij was, hebben we compleet vernieuwd en omgetoverd tot een inspirerende showroom. Je vindt er allerlei nieuwe modellen, evenals enkele van onze best verkochte klassiekers. Natuurlijk kun je ook onze maatwerkbanken bekijken, een van onze specialiteiten.

Uiteraard ben je van harte welkom in onze nieuwe showroom! Wil je graag langskomen? Bel ons op +32 (0)51 48 09 70 of stuur een mailtje naar info@buni.be, dan plannen we graag iets in. We zijn er voor jou van maandag tot vrijdag, van 8u00 tot 16u30. Wij werken steeds op afspraak zodat we voldoende tijd kunnen vrijmaken om te luisteren naar jouw concept en ideeën. Zo kunnen we je rustig ontvangen, de beste service verlenen én dat met een heerlijke kop koffie en iets lekkers erbij. We kijken ernaar uit om samen te zitten!

Bij Búni zorgen we ervoor dat je met een flinke dosis inspiratie voor jouw nieuwe interieur weer naar huis gaat. Na je bezoek maken we graag vrijblijvend een offerte voor je op.

Iedereen is van harte welkom en we kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Búni by Eurochair